Temadage og kursus i teleslynger med Ampetronic Ltd.

loopworks design

Opdatér din viden om teleslynger!

Kom på kursus i teleslynger!

I foråret afholdt vi i samarbejde med Ampetronic Ltd. et kursus for installatører og forhandlere. Det var en stor succes med højt udbytte, både teoretisk og fagligt.

Derfor følger vi nu op med endnu et kursus, som denne gang tager hensyn til vores kunder og forhandlere på Sjælland. Kurset kommer til at finde sted den 4.-5. oktober 2017 i Storkøbenhavn.

Jonathon Hoskins, ingeniør hos Ampetronic Ltd., vil lede kurset, som både vil indeholde en basistræning i teleslynger og en hel dag helliget værktøjet Loopworks Measure. Kurset løber over begge dage, men det vil være mulig at deltage i begge dage eller nøjes med den ene, alt efter behov.

Dag 1: basis kursus i teleslynger

Kursets første dag dækker basistræning i teleslynger og giver en grundig introduktion til alt fra, hvordan en teleslynge fungerer til, hvordan et anlæg projekteres og installeres. Dag 1 henvender sig til forhandlere og installatører uden stor erfaring på området. Der vil dog også blive introduceret grundigt til den nye D-serie, hvorfor kursusdagen også er interessant for den erfarne.

Dag 2: grundig introduktion til Loopworks Measure

Dag to vil fokusere på værktøjet Loopworks Measure og de mange muligheder det indebærer. Med den nyeste udgave af Loopworks er det nu muligt at projektere og designe slynger direkte fra en smartphone! Jonathon Hoskins vil bruge dagen på at gå i dybden med Loopworks, så alle funktioner og muligheder blive gennemgået og lagt frem.

kursus i teleslynger

Denne kursusdag er for den erfarne forhandler eller installatør – og selvfølgelig for deltagerne på den første kursusdag.

Ved du allerede nu, at du er interesseret i en plads på kurset, er du velkommen til at sende en forhåndstilmelding på ht@sicom.dk

 

Temadage

Som noget nyt lancerer vi også to temadage omkring teleslynger. I samarbejde med Ampetronic Ltd. vil vi informere om nyeste udvikling, krav og redskaber. Og så vil vi glæde os til at præsentere nogle nye produkter.

Temadagene ligger den 4. september (Jylland) og den 5. september (Sjælland) i tidrummet 9-15.

Er du interesseret i at deltage i en temadag kan en forhåndstilmelding sendes til ht@sicom.dk. Husk at angive, om du vil deltage i Jylland eller på Sjælland.