Er du vores nye tekniker?

Tekniker søges til installation og servicering!

Har du en teknisk baggrund og flair for AV?

Vil du være med til at levere markedets bedste lyd- og billedløsninger? Ønsker du en hverdag med en stor grad af frihed, selvbestemmelse og ansvar for egne opgaver?

Hos Sicom A/S har vi travlt! Derfor søger vi en serviceorienteret montør med solid teknisk forståelse, som kan garantere tilfredse kunder. Til gengæld får du stor frihed i hverdagen og en dagligdag i et hus, hvor alle medarbejdere er værdsatte og hvor gensidig respekt er i højsædet.

Om stillingen

Som tekniker skal du foretage installationer af AV-løsninger såsom teleslyngeanlæg, højttaler- og lydanlæg, projektor- og lærredløsninger, kameraløsninger, interaktive tavler oma. Desuden skal du foretage servicebesøg hos vores kunder. Vi dækker hele landet, hvorfor en del rejseaktivitet/kørsel må påregnes.

Du indgår i et tæt samarbejde med virksomhedens andre teknikere samt direktøren. Mange af dine opgaver vil skulle løses alene, men løbende sparring og erfaringsudveksling er af stor vigtighed for os.

Om dig

Vi forestiller os at du:

  • har en relevant teknisk baggrund fra radio/TV branchen, som f.eks. radiomekaniker, teletekniker, elektroniktekniker/- mekaniker eller elektriker. Der vil være mulighed for oplæring i de områder, hvor det er nødvendigt.
  • har aktuel erfaring med IT, da meget udstyr opsættes via computer.
  • trives med at arbejde alene, men også kan indgå i samarbejde med dine kolleger ved større installationer.
  • selv kan strukturere dine arbejdsdage ud fra de aktuelle opgaver. Dette medfører ansvar for tildelte opgaver, men også stor frihed i hverdagen.
  • er professionel og sikrer, at du og dine kolleger tilbyder den bedste lyd på markedet. Det er vigtigt, at kunderne er trygge og tilfredse, hver gang du har kontakt med dem.

Virksomheden tilbyder

Fuldtidsjob. Løn efter nærmere aftale. Al kørsel foregår i specialindrettet firmabil.

Medlemskab af personaleforening med årlig julefrokost samt 2-3 andre trivselsarrangementer.

Om Sicom A/S

Sicom A/S er et specialfirma med mere end 40 års erfaring indenfor teleslynge- og højttaleranlæg. Teleslyngeanlægget er kernen i vores virksomhed, men vi installerer og servicerer også andre A/V-løsninger såsom interaktive tavler, projektoranlæg og streamingløsninger. Se mere på www.sicom.dk

Spørgsmål kan rettes til Peter Schmidt på 7020 8422 eller sicom@sicom.dk