Sicom A/S indgår partnerskab med engelske Contacta

Med det nye partnerskab får Sicom endnu bedre mulighed for at sikre tilgængelighed for mennesker med høretab.

Sicom A/S kan med stor glæde annoncere nyt partnerskab med Contacta, en af Englands førende producenter af teleslyngeforstærkere og -udstyr. Med samarbejdet udvider Sicom A/S produktporteføljen markant og får nu endnu bedre mulighed for at sikre tilgængelighed for mennesker med høretab i Danmark.

Peter Schmidt, grundlægger og direktør for Sicom A/S udtaler:

”Hos os er målet altid at sikre tilgængeligheden for mennesker med høretab og vi har over en længere periode ledt efter en producent, som kunne sikre os endnu flere og nye muligheder for netop dette. Med Contactas produktportefølje får vi muligheder vi ikke tidligere har haft, hvilket bliver til stor glæde for både os, vores kunder og sidst, men absolut ikke mindst, de danske høreapparatbrugere.”

Særligt én type af produkter glæder direktøren:

”Vi kan nu tilbyde markedets bredeste sortiment i ansigt-til-ansigt løsninger af en høj kvalitet og med stor driftssikkerhed.

Disse løsninger anvendes bl.a. i skranker, ved supermarkedskasser, billetsystemer etc. I England, hvor Contacta er baseret er det helt almindeligt, at der er teleslynge ved kassen i supermarkedet. Det er det ikke i Danmark. Med de nye produkter kan vi forhåbentlig gøre det lettere for f.eks. detailhandlen at gøre forretninger endnu mere tilgængelige for Danmarks største handicapgruppe.”

Contacta har næsten 50 års erfaring med teleslyngeløsninger og er en af Englands førende producenter af udstyr til markedet med kontorer i England, Canada og USA.

Ran Meyrav, Markedsansvarlig hos Contacta, udtaler:

”Vi glæder os over at skulle samarbejde med Sicom. Det er et selskab som deler vores tro på høj kvalitet, både i forhold til løsninger og når det kommer til service. Sicoms historie og erfaring gør virksomheden til en oplagt samarbejdspartner.”

Du kan læse mere om Contactas produkter her.

Evt spørgsmål kan rettes til direktør for Sicom A/S, Peter Schmidt, på ps@sicom.dk eller 7020 8422.

Om Contacta

Contacta er en af Englands førende virksomheder på teleslynger. Virksomheden producerer og installerer en række af løsninger inkl. bl.a. teleslynge, kommunikationsløsninger og køsystemer.

www.contacta.co.uk