Nedtællingen til Menighedsrådenes Årsmøde er i gang

fav-icon-sicom

Vi glæder os til at se dig d. 10.-11. maj til Menighedsrådenes Årsmøde. Vi vil være at finde i udstillingsområdet på stand 40, hvor du kan komme forbi os og få en snak om højttalere, teleslynge, projektor, skærm, streaming løsninger og meget mere i jeres kirke.

Vi løfter lyden i din kirke

Kirkerummet danner i dag ramme for meget mere end blot det talte ord, derfor er det også vigtigt, at højttalerne i kirken kan løfte opgaven. Vi har stor erfaring med både nye og opdatering af nuværende løsninger, så du får den bedst mulige oplevelse i din kirke, og sikrer kvaliteten af både taleforståelighed og musikalske indslag.

Klokkens klang

Kirkeklokkerne, der hidkalder folk, har i mange år været et kendetegn flere steder i landet. Vi drages af klokkens klang, og forbinder lyden med højtider, ritualer og kirkelige handlinger. Men det kan faktisk være vanskeligt at høre klokkelyden inde i selve kirken. Derfor har vi en løsning, hvor vi sikrer, at den symbolske klokkeklang kan høres inde i kirken. Du kan komme og besøge os den 10.-11. maj til Menighedsrådenes Årsmøde, hvor vi har en lille model med, der illustrerer løsningen.

Vi glæder os til at se dig.