ILR3+ Feltstyrkemåler

ILR3+ – til den daglige kontrol af teleslyngeanlæg

ILR3+ feltstyrkemåler er en god løsning til helt basal måling og vurdering af teleslyngeanlæg.  

ILR3+feltstyrkemåler
ilr3+ feltstyrkemåler

ILR3+ feltstyrkemåler fungerer som modtager af teleslyngesignaler, men kan samtidig bruges til at kontrollere om teleslyngen fungerer korrekt.

Når et teleslyngeanlæg er installeret, bør personalet have adgang til en enhed, som gør det muligt for dem at kontrollere anlægget regelmæssigt. ILR3+ feltstyrkemåler kan dette, ovenikøbet til en lav pris. Den er simpel og effektiv og lever op til IEC60118-4 standarder. Det kræver ingen særlige forudsætninger at anvende feltstyrkemåleren. Personalet lytter ganske enkelt til systemet gennem høretelefoner og sikrer, at lydniveauet er tilstrækkeligt. Måleren er nem at anvende og der medfølger brugervejledning.

ILR3+ giver en fornemmelse af, hvorvidt anlægget fungerer. Præcisionen er lav og den kan ikke bruges til fejlfinding eller rapportering. Men som et hverdagsredskab til at tjekke at anlægget er funktionelt, er denne feltstyrkemåler et glimrende valg.

ILR3+ er en god løsning til det personale, som ønsker selv at kunne lave et basistjek af deres teleslyngeanlæg.

Tjek af teleslynge:

Feltstyrkemåleren er designet til simpelt kontrol af: om teleslyngen virker, om den har feltstyrke nok til at give den rette lyd og om den lever op til IEC60118-4 standarder.

Feltstyrkeindikatorer:

I henhold til internationale standarder (EN60118-4) har ILR3+ to indikatorer, som er indstillede til at lyse grønt når feltstyrken er 400A/m (0dB) eller mere og gult når den er mellem 200 og 400A/m (-6dB til 0dB).

Tjek af slyngestatus:

Teleslyngens status kan nemt tjekkes ved at føre tale eller musik ind i slyngen og holde øje med indikatorerne mens feltstyrkemåleren er placeret et passende sted. En simpel tabel på målerens bagside viser, hvilke niveauer der er acceptable.

Hvem kan bruge ILR3+ feltstyrkemåler?

ILR3+ er ideel til regelmæssig brug af personalet på stedet hvor slyngen er installeret. Regelmæssig brug vil sikre at systemet fungerer, hvilket vil være til stor glæde for gæster med hørenedsættelse.  Feltstyrkemåleren kan ikke erstatte det mere omfattende serviceeftersyn, men kan hjælpe i det daglige.

Download datablad her

Download