Livestreaming - Livestreaming

Livestreaming med streamer

Livestreaming er både nemt, billigt, sikkert og af tårnhøj kvalitet.

Livestreaming med Streamer giver mulighed for enkelt, nemt og billigt at distribuere sit indhold via streaming. Dette kan have høj værdi for mange institutioner og virksomheder.

Kirken kan have brug for at sende sin gudstjeneste ud til medlemmer af menigheden, som ikke er i stand til at komme i kirke. Det kan være for musikeren, som gerne vil invitere flere til koncerten, end der er plads til i koncertsalen. For teatret som gerne vil eksperimentere med formen. Underviseren som gerne vil give sit indhold til flest mulige, kan drage fordel af livestreaming.

Med Streamer er det utrolig nemt at streame!

Streamingen betjenes via webbrowser i systemet StreamHub. Her er det muligt at skifte mellem flere kameraer og andre typer af materiale f.eks. PowerPoint. Desuden kan events planlægges og arrangeres på forhånd.

Ethvert kamera i HD-kvalitet kan anvendes, så det er ikke nødvendigt at investere i dyre kameraløsninger. Et konsumkamera vil være fuldt tilstrækkeligt til en Streamer-streaming.

Fuld kontrol over dit indhold

Livestreaming med Streamer er desuden en af de sikreste måder at streame på. Med Streamer har du som afsender fuld kontrol over dit indhold.

Når eventen slutter, kan indholdet udelukkende gemmes på den enhed, der sendes fra. Herfra vælger du selv, om dit indhold skal kopieres over på en USB disk eller uploades til en FTP-server, hvorfra det kan distribueres.

I modsætning til platforme som Google Play, Facebook og YouTube, hvor man som afsender absolut ingen kontrol har over sit indhold, og hvor man opgiver rettighederne til det, er det med Streamer udelukkende afsenderen, der har adgang til indholdet efter endt streaming.
Nøjes man med at streame via app’en, så streamingen kun kan ses på tablet eller smartphone, er det så godt som umuligt at optage det, der streames.

Med Streamer kan du streame via såvel åbne som lukkede grupper. Du kan altså vælge, om enhver med adgang til Streamer kan se med, eller om dit indhold kun skal være tilgængeligt for inviterede, eventuelt betalende, gæster.

Gennemtestet af blandt andet AGF og Smukfest

Fodboldklubben AGF har anvendt POBit til streaming fra deres kampe i Ceres Park i Aarhus. POBit PRO, som er installeret på AGFs stadion, har fire inputs. Det ene af disse anvendes af Viasat, mens de tre andre bruges af AGF selv til at give deres fans mere indhold, end man normalt vil få, hvis man ser en kamp på tv. Med POBit PRO kan AGFs fans se kampen fra forskellige vinkler, ligesom de kan få lov at se ind i omklædningsrummene, mens spillerne jubler eller ned i tunnellerne, hvor spillerne venter på at betræde grønsværen.

Et eksempel på anvendelse, som virkelig tester systemet, er når det anvendes til livestreaming af koncerter.

Streamer har været anvendt til en række forskellige musikbegivenheder i løbet af de sidste par år. Smukfest i Skanderborg har brugt Streamer til at streame fra festivallen i 2013 og 2015. Teknologien blev også anvendt til at sende Michael Learns To Rocks 25-års jubilæumskoncert til bandets store fangruppe i Asien.

Streaming af koncerter er en af de mest krævende discipliner. Kravene til lyd og billede samt til lipsync – synkroniseringen af læbebevægelser og lyd – er utrolig høje. Streamer er altså testet mange gange under de mest krævende produktionsforhold.

Systemet anvendes desuden af ARoS og Kattegatcentret til undervisningsbrug, ligesom det har været brugt til at streame fra Jelling Festivallen, Kulturmødet på Mors samt Folkemødet på Bornholm, bare for at nævne nogle få.

Streamer er solgt til kunder i Danmark, Finland og England og har desuden været benyttet til streaming i Canada, Sverige, Tyskland, Kenya, Malaysia og Japan.

Forslag: ”Et eksempel på anvendelse, som virkelig tester systemet, er når det bruges til livestreaming af koncerter.” eller ”Et eksempel, som virkelig tester systemet, er når det anvendes til livestreaming af koncerter”

 

Download app’en og få syn for sagen

Hvis du downloader app’en, er det muligt at se eksempler på, hvad vi har streamet ved hjælp af Streamer – heriblandt optagelser fra Kulturmødet 2016 – og ved selvsyn få en fornemmelse af den høje kvalitet.

Streamer er allerede anvendt flere steder og er derfor både gennemtestet, velafprøvet og dokumenteret.

Få seneste nyt direkte i din indbakke

Ca. 6 gange om året