fbpx
Hjarnoe kirke Sicom - Referencer

Referencer til lyd og teleslynge

Sicom har leveret AV- samt lyd og teleslynge-løsninger til alle typer af institutioner og virksomheder

Lyd og teleslynge-anlæg er vores spidskompetence, og vi har leveret til en lang række kirker, teatre samt andre private og offentlige virksomheder.

Vi leverer også skræddersyede AV-løsninger til institutioner, som ønsker dette. Det kan for eksempel dreje sig om skærmløsninger til brug under gudstjenester, foredrag om projektorer og lærred og om digital signage eller overvågning. Derudover har vi leveret specialdesignede lydløsninger. For eksempel til Christianskirken på Christianshavn, hvor vi har leveret en løsning til forstærkning af lyden fra orglet.

Fordi ingen opgave er helt ens, designes alle vores løsninger på baggrund af et besøg, hvor behov og udfordringer afklares. Vi har ingen standardløsninger, men skræddersyer alle vores installationer. På den måde sikrer vi det bedste resultat for institutionen og for brugerne.

Følg med i vores strøm af nyheder ved at abonnere på Sicoms nyhedsmail

Ellers kan du altid holde øje med nyheder HER og læse beretningerne efterhånden, som de dukker op.

Vi har allerede flere historier i støbeskeen, og vi håber, at vi vil kunne bidrage med nyttige, informative og interessante indblik i, hvordan udfordringer kan løses. Selvom de aldrig kan overføres en til en, håber vi at vores fortællinger kan give lidt indblik i et komplekst, men nødvendigt, felt.

Vi håber, at du vil finde masser af inspiration og gode fortællinger.

Referencer efter kategorierne:

IMG 7644 683x1024 - Referencer
Galten Kirke – et eksempel på, hvordan moderne teknologi og respekt for det klassiske kirkerum kan gå hånd i hånd.
Få seneste nyt direkte i din indbakke

Ca. 6 gange om året