Cases

Cases

Her på siden vil du kunne læses teleslynge cases og andre historier om opgaver udført af Sicom ApS og blive inspireret til mulige løsninger.

Vi laver teleslynge- og AV-løsninger til alle typer af institutioner og virksomheder – fra kirker og teatre til private virksomheder. Teleslyngeanlæg er vores spidskompetence, men vi leverer også skræddersyede AV-løsninger til institutioner, som ønsker dette. Det kan for eksempel dreje sig om skærmløsninger til brug under gudstjenester, foredrag el.li., om projektorer og lærred, om digital signage eller overvågning. Vi har også leveret specialdesignede lydløsninger, blandt andet til Christianskirken på Christianshavn, hvor vi har leveret en løsning til forstærkning af lyden fra orglet.

Du kan allerede nu læse teleslynge cases fra Købelev og Løgstør Kirke  samt Horsens Ny Teater.

Fordi ingen opgave er helt ens, designes alle vores løsninger på baggrund af et besøg, hvor behov og udfordringer afklares. Vi har ingen standardløsninger, men skræddersyer alle vores installationer. På den måde sikrer vi det bedste resultat for institutionen og for brugerne.

teleslynge cases
Galten Kirke – et eksempel på, hvordan moderne teknologi og respekt for det klassiske kirkerum kan gå hånd i hånd.

Læs flere teleslynge cases her på siden

I menuen til venstre kan du dykke længere ned i de løsninger vi har lavet. Der vil løbende komme flere historier til, og de vil blive annonceret i vores nyhedsbrev. Ønsker du at abonnere på dette, kan du tilmelde dig i formularen. Ellers kan du altid holde øje med siden og læse beretningerne efterhånden som de dukker op. Vi har allerede flere historier i støbeskeen og vi håber, at vi vil kunne bidrage med nyttige, informative og interessante indblik i, hvordan udfordringer kan løses. Selvom de aldrig kan overføres en til en, håber vi at vores fortællinger kan give lidt indblik i et komplekst, men nødvendigt felt.

Vi håber, at du vil finde masser af inspiration og gode fortællinger.